Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu„ Slatina

NOUTATI

 Sari la conținut

Vizitați rețeaua noastră:

Cel de-al 11-lea Concurs Internațional Anual de Artă Studențească al Fundației Spațiale este acum live și deschis pentru depuneri. Artiștii studenți cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani sunt invitați să participe prin crearea și trimiterea unor opere de artă originale, orientate spre spațiu, pe baza temei din acest an.

Regulile concursului

FUNDAȚIA SPAȚIULUI CONDUCEREA
INTERNAȚIONALĂ ANUALĂ A CONCURSULUI INTERNAȚIONAL DE STUDENȚI
REGULI OFICIALE

ANULAȚI UNDE ESTE INTERZISĂ DE LEGE. NU ESTE PREZENT SĂ CÂȘTIG.

 ACCESUL LA INTERNET ESTE NECESAR.

  1. Gazda concursului: Fundația Spațială, 4425 Arrowswest Drive, Colorado Springs, Colorado, 80907
  2. Co-sponsor al concursului: Firefly Aerospace
  3. Eligibilitate
    • Pentru a fi eligibil pentru a participa (în fiecare caz ca „ Participant eligibil ”) la SPACE FOUNDATION XI CONCURSUL INTERNAȚIONAL ANUAL DE STUDENȚI („ Concurs ”), trebuie să îndepliniți următoarele criterii:
      1. să aibă vârsta de optsprezece ani sau mai mică (18); și
      2. să aibă un profesor („ Învățător ”) sau un părinte / tutore legal („ Tutor ”) care are peste optsprezece (18) ani și va oferi consimțământul părinților pentru a participa la Concurs și a acorda drepturile stabilite aici.
    • Angajații sponsorului sau ai afiliaților săi, agențiilor de publicitate sau de promovare, cei implicați în producția, dezvoltarea, implementarea sau gestionarea acestui concurs, orice agenți care acționează pentru sau în numele entităților de mai sus, companiile-mamă respective, ofițeri, directori, filiale , afiliați, furnizori de servicii, furnizori de premii, orice altă persoană sau entitate asociată cu Concursul (colectiv „ Entități de concurs ”) și / sau membri ai familiilor lor imediate (soți, copii, frați, părinți) și / sau persoane care locuiesc în aceeași gospodărie ca atare persoane, indiferent dacă sunt sau nu înrudite, nu sunt eligibile să participe la concurs.
    • Participarea constituie acordul deplin și necondiționat și acceptarea acestor Reguli oficiale. Acest concurs este supus și toți participanții eligibili trebuie să respecte toate legile și reglementările federale, de stat și locale aplicabile. ANULAȚI UNDE ESTE INTERZISĂ DE LEGE.

4. Perioada concursului

Concursul începe pe 2 septembrie 2020, la 12:01:00 am UTC și se încheie pe 31 decembrie 2020, la 18:01:00 UTC („ Perioada concursului ”). În sensul acestui concurs, o zi va începe la 12:01:00 am UTC și se va încheia la 6:01:00 pm UTC. Ceasul de timp al sponsorului este ceasul oficial al acestui concurs.

  1. Participarea la concurs
    • Pentru a participa la concurs, parcurgeți următorii pași:
      1. Dacă un profesor al unui participant eligibil:
        1. Obțineți aprobările necesare de la autoritățile și administratorii școlii dvs. Sponsorul nu va fi în niciun caz responsabil pentru eșecul profesorului de a consulta autoritățile și administratorii școlii sale sau de a nu obține permisiunea (permisele) necesară (e).
        2. Obțineți permisiunea Tutorului Participantului eligibil. Sponsorul nu va fi în niciun caz responsabil pentru orice erori, omisiuni sau neglijențe ale profesorului în timp ce gestionează permisiunile de tutore.
        3. Accesați concursul la spacefoundation.org („ site-ul web ”).
        4. Înregistrați-vă la concurs oferindu-vă numele și informațiile de contact, inclusiv adresa de e-mail și numele, vârsta și locația participantului eligibil. Odată înregistrat, Profesorul poate folosi informațiile de înregistrare și parola pentru a introduce transmiterea Participantului eligibil sub formă de lucrări de artă (colectiv „ Intrare ” sau „ Informații de intrare ”).
      2. Dacă un tutore al unui participant eligibil:
        1. Accesați site-ul web al concursului.
        2. Completați și trimiteți formularul electronic de autorizare părintească.
        3. Înregistrați-vă la concurs oferindu-vă numele și informațiile de contact, inclusiv adresa de e-mail și prenumele, vârsta și locația Participantului eligibil. Odată înregistrat, tutorele poate folosi informațiile de înregistrare și parola pentru a introduce informațiile de intrare.
  • Limitați o (1) înregistrare pentru fiecare participant eligibil în perioada concursului.
  • Intrarea trebuie:
    1. descrie interpretarea Participantului eligibil a temei „Cum ajută tehnologia spațială să îmbunătățească viața pe Pământ” („ Tema ”);
    2. să fie o operă de artă originală în oricare dintre următoarele medii / formate: desen, pictură, tehnică mixtă sau digitală;
  • să fie de o operă de artă originală.
  1. să fie încărcat pe site-ul web într-un format digital, fie ca .jpg sau .png;
  2. au o rezoluție minimă de cel puțin 2400 pixeli x 2400 pixeli;
  3. au o dimensiune maximă de maximum 10 Mb;
  • să nu conțină materiale protejate prin drepturi de autor;
  • să nu conțină materiale amenințătoare, ofensatoare sau abuzive;
  1. să fie în alt mod în deplină conformitate cu aceste reguli oficiale.
  • Înscrierile trebuie primite până la ora 18:01:00 UTC pe 31 decembrie 2020Toate informațiile de intrare necesare trebuie completate integral pentru a fi luate în considerare. Dovada livrării sau primirii oricărui tip de intrare nu va fi considerată de către sponsori drept dovadă a intrării. Orice încercare de formă de intrare, alta decât cea descrisă aici, este nulă. Fiecare intrare va fi judecată în funcție de criteriile stabilite mai jos. Intrările care conțin informații care nu sunt în mod rezonabil pertinente pentru criteriile de evaluare (descrise mai jos), astfel cum sunt stabilite de sponsori la propria sa discreție, sau care încalcă în alt mod aceste reguli oficiale vor fi descalificate. După cum este stabilit de sponsor, orice intrare care include obscenități, materiale inacceptabile, defăimează sau invadează drepturile de publicitate sau de confidențialitate ale oricărei persoane, vii sau decedate, sau care încalcă drepturile personale sau de proprietate ale oricărei terțe părți, drepturile de publicitate, vor fi descalificate. Intrări incomplete, ilizibile sau corupte sunt nule și nu vor fi acceptate. Se vor aplica timpul normal, taxa, conexiunea și tarifele de utilizare, dacă este cazul, percepute de furnizorul dvs. de servicii de internet. Pentru ca înregistrarea dvs. să fie validă, trebuie să confirmați citirea, acceptarea și acceptarea tuturor termenilor și condițiilor stabilite în prezentele reguli oficiale. Toate informațiile de intrare sunt supuse Politicii de confidențialitate a sponsorilor, www.SpaceFoundation.com/privacy.
  1. Selecția câștigătorilor
    • Înscrierile eligibile vor fi judecate de către reprezentanții desemnați ai sponsorilor (colectiv „ judecători ”). DAR REȚINEȚI CĂ POATE FI REVIZUITE PE BAZĂ RULANTĂ PE MÂNT CE SE PRIMIT Toate participările eligibile vor fi judecate de judecători, care vor selecta douăzeci și cinci (25) de câștigători, trei (3) din fiecare grupă de vârstă (vârste 3-4, vârste 5-6, vârste 7-8, vârste 9-10, 11-12 ani, 13-14 ani, 15-16 ani și 17-18 ani) și un câștigător al Premiului pentru realizarea fundației spațiale (fiecare „ câștigător ”). Înscrierile vor fi evaluate pe baza următoarelor criterii: (1) creativitate și originalitate, (2) calitate și execuție, (3) aderare la temă și (4) impresie generală.
  2. Premii:
    • Următoarele premii vor fi acordate participanților eligibili câștigători (fiecare „ câștigător ”):
      • Premii totale : Un total de douăzeci și cinci (25) de premii (fiecare un „ Premiu ”) vor fi acordate constând din: un (1) premiu (e) al Premiului pentru realizarea Fundației Spațiale, opt (8) premii pe primul loc, unul fiecare grupă de vârstă (fiecare „ Premiul pe primul loc ”), opt (8) premii pe locul II, câte unul în fiecare grupă de vârstă (fiecare „ Premiul pe locul II ”) și opt (8) premii pe locul al treilea, unul în fiecare grupă de vârstă (fiecare un „ Premiul III ”). Valoarea aproximativă cu amănuntul („ ARV”) Pentru toate premiile este de până la doisprezece sute (1.200,00 USD USD). Limitați un (1) premiu per participant eligibil. IMPORTANT: LIVRAREA NU POATE FI GARANTATĂ PENTRU TOATE ȚĂRILE ȘI / SAU STATE SAU PROVINCII DATORIA ADRESULUI DE LIVRARE INCOMPLETĂ OFERIT DE SPONSORUL PARTICIPANT; ȚARA, STATUL, SAU PROVINCIA DE TRANSPORT RESTRICȚII ȘI / SAU REGULAMENTE DE BLOCARE A LIVRĂRII. ÎN CURENT, NU SUNTEM PUTENI SĂ TRIMITEM TRANSPORTURI ÎN RUSIA DATOR RESTRICȚII.
      • Premiul pentru realizarea spațiului : un (1) Premiu pentru realizarea spațiului va fi acordat Participantului eligibil a cărui înregistrare primește cel mai mare scor, constând dintr-un set de artă, o panglică, o fotografie originală semnată de astronaut și un certificat. ARV-ul total pentru fiecare premiu pentru realizarea spațiului este de până la cincizeci de dolari (50 USD). IMPORTANT: LIVRAREA NU POATE FI GARANTATĂ PENTRU TOATE ȚĂRILE ȘI / SAU STATE SAU PROVINCII DATE DE ADRESA DE LIVRARE INCOMPLETĂ OFERITĂ DE PARTICIPANT; ȚARA, STATUL, SAU PROVINCIA DE TRANSPORT RESTRICȚII ȘI / SAU REGULAMENTE DE BLOCARE A LIVRĂRII. ÎN CURENT, NU SUNTEM PUTENI SĂ TRIMITEM EXPEDIȚII ÎN RUSIA DIN DOMENIUL RESTRICȚIILOR.
      • Premii pe primul loc : opt (8) premii pe primul loc vor fi acordate participantului eligibil a cărui înregistrare primește cel mai mare scor, constând dintr-un set de artă, o panglică și un certificat. Valoarea totală a ARV pentru fiecare premiu pentru realizarea spațiului este de până la cincizeci de dolari (50 USD). IMPORTANT: LIVRAREA NU POATE FI GARANTATĂ PENTRU TOATE ȚĂRILE ȘI / SAU STATE SAU PROVINCII DATORIA ADRESEI DE LIVRARE INCOMPLETE OFERITĂ DE PARTICIPANT; ȚARA, STATUL, SAU PROVINCIA DE TRANSPORT RESTRICȚII ȘI / SAU REGULAMENTE DE BLOCARE A LIVRĂRII. ÎN CURENT, NU SUNTEM PUTENI SĂ TRIMITEM EXPEDIȚII ÎN RUSIA DIN DOMENIUL RESTRICȚIILOR.
      • Premiile pe locul II : Opt (8) Premiile pe locul II vor fi acordate Participantului eligibil a cărui înregistrare primește cel mai mare scor, constând dintr-un set de artă, o panglică și un certificat. ARV-ul total pentru fiecare premiu pentru realizarea spațiului este de până la cincizeci de dolari (50 USD). IMPORTANT: LIVRAREA NU POATE FI GARANTATĂ PENTRU TOATE ȚĂRILE ȘI / SAU STATE SAU PROVINCII DATORIA ADRESEI DE LIVRARE INCOMPLETE OFERITĂ DE PARTICIPANT; ȚARA, STATUL, SAU PROVINCIA DE TRANSPORT RESTRICȚII ȘI / SAU REGULAMENTE DE BLOCARE A LIVRĂRII. ÎN CURENT, NU SUNTEM PUTENI SĂ TRIMITEM EXPEDIȚII ÎN RUSIA DIN DOMENIUL RESTRICȚIILOR.
      • Premiile pe locul trei : Opt (8) Premiile pe locul trei vor fi acordate Participantului eligibil a cărui înregistrare primește cel mai mare scor, constând dintr-un set de artă, o panglică și un certificat. ARV-ul total pentru fiecare premiu pentru realizarea spațiului este de până la cincizeci de dolari (50 USD). IMPORTANT: LIVRAREA NU POATE FI GARANTATĂ PENTRU TOATE ȚĂRILE ȘI / SAU STATELE SAU PROVINCII DATE DE ADRESA DE LIVRARE INCOMPLETĂ OFERITĂ DE PARTICIPANT; ȚARA, STATUL, SAU PROVINCIA DE TRANSPORT RESTRICȚII ȘI / SAU REGULAMENTE DE BLOCARE A LIVRĂRII. ÎN CURENT, NU SUNTEM PUTENI SĂ TRIMITEM TRANSPORTURI ÎN RUSIA DATOR RESTRICȚII.
  • Câștigătorii vor fi anunțați pe 22 aprilie 2021. Înscrierile câștigătorilor vor fi afișate la
    1. al 36-lea Simpozion Spațial, desfășurat în Colorado Springs, Colorado, SUA, în august 2021; și
    2. Sediul Fundației Spațiale și Centrul de descoperire, situat în Colorado Springs, Colorado, SUA.

8. Premiul Premiului

Toți potențialii Câștigători vor fi contactați prin adresa de e-mail furnizată de Profesor sau Tutor. Nerespectarea în timp util a notificării va duce la decăderea Premiului, a panglicii și a certificatului. Sponsorul va solicita și potențialul Câștigător este de acord să furnizeze o confirmare a permisiunii / consimțământului părinților, o declarație pe bază de eligibilitate și eliberare de răspundere / publicitate care să acopere probleme de eligibilitate, răspundere, publicitate, publicitate și apariție în mass-media, cu excepția cazului în care legea interzice. Un premiu nu va fi acordat până când nu vor fi colectate informațiile necesare și nu vor fi returnate toate formularele corect executate („ Verificare”). La finalizarea verificării, un potențial Câștigător va deveni Câștigător. Toate premiile vor fi livrate câștigătorilor la adresa furnizată în timpul verificării. Dacă un Premiu sau o porțiune din acesta nu poate fi acordat din niciun motiv, Sponsorul își rezervă dreptul de a înlocui un Premiu cu un alt Premiu de valoare egală sau mai mare. Fără transfer de premii. Se înțelege în mod expres că Sponsorul nu are nicio obligație față de niciun Câștigător în afară de cele prevăzute în prezentul document. Fiecare Câștigător este singurul responsabil pentru toate taxele și taxele federale, de stat și locale asociate cu primirea unui Premiu. În cazul în care legea federală, de stat sau locală impune sponsorului obligații de raportare fiscală sau de depunere care rezultă din participarea câștigătorului la concurs (inclusiv primirea câștigătorului și / sau utilizarea oricărui premiu), câștigătorul este de acord să furnizeze în timp util sponsorului orice informații care sunt în mod rezonabil necesare pentru ca sponsorul să se conformeze oricărei astfel de obligații de raportare sau depunere. IMPORTANT: LIVRAREA NU POATE FI GARANTATĂ PENTRU TOATE ȚĂRILE ȘI / SAU STATELE SAU PROVINCII DATE DE ADRESA DE LIVRARE INCOMPLETĂ OFERITĂ DE PARTICIPANT; ȚARA, STATUL, SAU PROVINCIA DE TRANSPORT RESTRICȚII ȘI / SAU REGULAMENTE DE BLOCARE A LIVRĂRII. ÎN CURENT, NU SUNTEM PUTENI SĂ TRIMITEM EXPEDIȚII ÎN RUSIA DATĂ DE RESTRICȚII.

9. Acordarea drepturilor

Fiecare Participant atribuie și transferă necondiționat toate drepturile, titlul, dobânda, revendicarea, ideile, conceptele, materialele protejate prin drepturi de autor și mărcile comerciale conținute în orice Înscriere trimisă în Concurs și orice drepturi, inclusiv „drepturi morale”, în orice Înscriere depusă în Concurs către sponsorul. Participantul atribuie și transferă necondiționat Sponsorului toate drepturile, titlul, dobânzile și / sau creanțele pe care le are acum sau pe care le poate avea în viitor la Înscrierea sa (inclusiv toate eseurile prezentate de Participant). Sponsorul are dreptul de a utiliza, atribui, modifica, edita, adapta, elimina și modifica electronic Intrarea Participantului, inclusiv, dar fără a se limita la, pentru drepturi morale, să apară în materiale promoționale și / sau comerciale, precum și să le reproducă , integral sau parțial, fără compensație sau consimțământ suplimentar din partea Participantului sau a oricărei terțe părți.

10. Limitări de răspundere și eliberare

Sponsorul nu își asumă nicio răspundere sau răspundere sau rezultă din participarea oricărui Participant eligibil sau încercarea de a participa la Concurs. Sponsorul nu este responsabil pentru eventuale erori tipografice la anunțarea vreunui premiu sau a prezentelor reguli oficiale. Toți participanții eligibili trebuie să aibă o adresă de e-mail validă. Sponsorul sau entitățile concursului nu își asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru probleme tehnice sau defecțiuni tehnice apărute în legătură cu oricare dintre următoarele evenimente care pot afecta funcționarea concursului: erori hardware sau software; computer defect, telefon, televizor, cablu, satelit, rețea, conectivitate electronică, fără fir sau la Internet sau alte probleme de comunicare online; erori sau limitări ale oricăror furnizori de servicii Internet, servere, gazde sau furnizori; zgârcit, amestecat, sau transmisii de date defecte; eșecul transmiterii sau primirii transmisiilor de e-mail; transmisii de e-mail pierdute, întârziate, întârziate sau interceptate; inaccesibilitatea site-ului în întregime sau parțial din orice motiv; congestii de trafic pe internet sau pe site; intervenția umană sau non-umană neautorizată a funcționării Concursului, inclusiv fără limitare, manipulare neautorizată, hacking, furt, virus, bug-uri, viermi; sau distrugerea oricărui aspect al Concursului sau pierderea, contorizarea greșită, direcția greșită, inaccesibilitatea sau indisponibilitatea unui cont utilizat în legătură cu Concursul. Participând la concurs, participanții eligibili sunt de acord să elibereze și să păstreze entitățile concursului inofensive de orice pretenții, daune sau răspunderi care decurg din sau legate de participarea participantului eligibil la concurs, inclusiv, fără limitare, orice utilizare sau utilizare incorectă a oricărui premiu. Acceptând un Premiu, Câștigătorul este de acord să elibereze și să mențină Sponsorul inofensiv pentru orice pierdere sau vătămare, inclusiv, fără limitare, orice vătămare corporală sau daune materiale rezultate din participarea la Concurs sau acceptarea sau utilizarea / utilizarea abuzivă a oricărui Premiu. Premiul poate fi considerat compensație pentru un câștigător și poate fi supus reținerii în conformitate cu practicile de salarizare ale sponsorului.

11. Eliberarea publicității

Participarea la concurs și / sau acceptarea unui premiu constituie permisiunea pentru sponsor de a utiliza, fără notificare sau alte despăgubiri, la nivel mondial și în perpetuitate, intrarea, fotografia, asemănarea, informațiile biografice, declarația și vocea participanților eligibili în orice și toate mijloacele de informare orice scop, inclusiv fără limitare, scopuri publicitare și promoționale, precum și în, pe sau în legătură cu site-ul web sau concursul sau alte promoții, iar participantul eligibil eliberează entitățile din concurs de orice răspundere cu privire la acesta (fiecare „ Comunicat publicitar ” ”).

12. Generalități

Participând, participanții eligibili sunt de acord cu aceste reguli oficiale și politica de confidențialitate a sponsorului, www.SpaceFoundation.com/privacy, care sunt finale și obligatorii din toate punctele de vedere. Premiile nerevendicate nu vor fi acordate. Câștigătorii trebuie să respecte toate cerințele și limitările asociate cu utilizarea oricărui premiu. Dacă, din orice motiv, Concursul nu este capabil să ruleze conform planificării, Sponsorul își rezervă dreptul, la discreția sa, de a anula, modifica sau suspenda Concursul.

13. Lista câștigătorilor / Cerere de reguli

Pentru numele câștigătorilor (prenumele, orașul și statul) sau regulile oficiale, trimiteți un plic ștampilat (rezidenții VT pot omite taxele de returnare) specificând „Regulile oficiale” sau „Lista câștigătorilor”, cu ștampilă până la 22 martie 2021 , către: Space Foundation, atenție: al zecelea concurs internațional de artă studențească, 4425 Arrowswest Drive, Colorado Springs, Colorado, 80907.

Niciun comentariu:

marți, 6 octombrie 2020

Concurs Internațional Anual de Artă

 Sari la conținut

Vizitați rețeaua noastră:

Cel de-al 11-lea Concurs Internațional Anual de Artă Studențească al Fundației Spațiale este acum live și deschis pentru depuneri. Artiștii studenți cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani sunt invitați să participe prin crearea și trimiterea unor opere de artă originale, orientate spre spațiu, pe baza temei din acest an.

Regulile concursului

FUNDAȚIA SPAȚIULUI CONDUCEREA
INTERNAȚIONALĂ ANUALĂ A CONCURSULUI INTERNAȚIONAL DE STUDENȚI
REGULI OFICIALE

ANULAȚI UNDE ESTE INTERZISĂ DE LEGE. NU ESTE PREZENT SĂ CÂȘTIG.

 ACCESUL LA INTERNET ESTE NECESAR.

  1. Gazda concursului: Fundația Spațială, 4425 Arrowswest Drive, Colorado Springs, Colorado, 80907
  2. Co-sponsor al concursului: Firefly Aerospace
  3. Eligibilitate
    • Pentru a fi eligibil pentru a participa (în fiecare caz ca „ Participant eligibil ”) la SPACE FOUNDATION XI CONCURSUL INTERNAȚIONAL ANUAL DE STUDENȚI („ Concurs ”), trebuie să îndepliniți următoarele criterii:
      1. să aibă vârsta de optsprezece ani sau mai mică (18); și
      2. să aibă un profesor („ Învățător ”) sau un părinte / tutore legal („ Tutor ”) care are peste optsprezece (18) ani și va oferi consimțământul părinților pentru a participa la Concurs și a acorda drepturile stabilite aici.
    • Angajații sponsorului sau ai afiliaților săi, agențiilor de publicitate sau de promovare, cei implicați în producția, dezvoltarea, implementarea sau gestionarea acestui concurs, orice agenți care acționează pentru sau în numele entităților de mai sus, companiile-mamă respective, ofițeri, directori, filiale , afiliați, furnizori de servicii, furnizori de premii, orice altă persoană sau entitate asociată cu Concursul (colectiv „ Entități de concurs ”) și / sau membri ai familiilor lor imediate (soți, copii, frați, părinți) și / sau persoane care locuiesc în aceeași gospodărie ca atare persoane, indiferent dacă sunt sau nu înrudite, nu sunt eligibile să participe la concurs.
    • Participarea constituie acordul deplin și necondiționat și acceptarea acestor Reguli oficiale. Acest concurs este supus și toți participanții eligibili trebuie să respecte toate legile și reglementările federale, de stat și locale aplicabile. ANULAȚI UNDE ESTE INTERZISĂ DE LEGE.

4. Perioada concursului

Concursul începe pe 2 septembrie 2020, la 12:01:00 am UTC și se încheie pe 31 decembrie 2020, la 18:01:00 UTC („ Perioada concursului ”). În sensul acestui concurs, o zi va începe la 12:01:00 am UTC și se va încheia la 6:01:00 pm UTC. Ceasul de timp al sponsorului este ceasul oficial al acestui concurs.

  1. Participarea la concurs
    • Pentru a participa la concurs, parcurgeți următorii pași:
      1. Dacă un profesor al unui participant eligibil:
        1. Obțineți aprobările necesare de la autoritățile și administratorii școlii dvs. Sponsorul nu va fi în niciun caz responsabil pentru eșecul profesorului de a consulta autoritățile și administratorii școlii sale sau de a nu obține permisiunea (permisele) necesară (e).
        2. Obțineți permisiunea Tutorului Participantului eligibil. Sponsorul nu va fi în niciun caz responsabil pentru orice erori, omisiuni sau neglijențe ale profesorului în timp ce gestionează permisiunile de tutore.
        3. Accesați concursul la spacefoundation.org („ site-ul web ”).
        4. Înregistrați-vă la concurs oferindu-vă numele și informațiile de contact, inclusiv adresa de e-mail și numele, vârsta și locația participantului eligibil. Odată înregistrat, Profesorul poate folosi informațiile de înregistrare și parola pentru a introduce transmiterea Participantului eligibil sub formă de lucrări de artă (colectiv „ Intrare ” sau „ Informații de intrare ”).
      2. Dacă un tutore al unui participant eligibil:
        1. Accesați site-ul web al concursului.
        2. Completați și trimiteți formularul electronic de autorizare părintească.
        3. Înregistrați-vă la concurs oferindu-vă numele și informațiile de contact, inclusiv adresa de e-mail și prenumele, vârsta și locația Participantului eligibil. Odată înregistrat, tutorele poate folosi informațiile de înregistrare și parola pentru a introduce informațiile de intrare.
  • Limitați o (1) înregistrare pentru fiecare participant eligibil în perioada concursului.
  • Intrarea trebuie:
    1. descrie interpretarea Participantului eligibil a temei „Cum ajută tehnologia spațială să îmbunătățească viața pe Pământ” („ Tema ”);
    2. să fie o operă de artă originală în oricare dintre următoarele medii / formate: desen, pictură, tehnică mixtă sau digitală;
  • să fie de o operă de artă originală.
  1. să fie încărcat pe site-ul web într-un format digital, fie ca .jpg sau .png;
  2. au o rezoluție minimă de cel puțin 2400 pixeli x 2400 pixeli;
  3. au o dimensiune maximă de maximum 10 Mb;
  • să nu conțină materiale protejate prin drepturi de autor;
  • să nu conțină materiale amenințătoare, ofensatoare sau abuzive;
  1. să fie în alt mod în deplină conformitate cu aceste reguli oficiale.
  • Înscrierile trebuie primite până la ora 18:01:00 UTC pe 31 decembrie 2020Toate informațiile de intrare necesare trebuie completate integral pentru a fi luate în considerare. Dovada livrării sau primirii oricărui tip de intrare nu va fi considerată de către sponsori drept dovadă a intrării. Orice încercare de formă de intrare, alta decât cea descrisă aici, este nulă. Fiecare intrare va fi judecată în funcție de criteriile stabilite mai jos. Intrările care conțin informații care nu sunt în mod rezonabil pertinente pentru criteriile de evaluare (descrise mai jos), astfel cum sunt stabilite de sponsori la propria sa discreție, sau care încalcă în alt mod aceste reguli oficiale vor fi descalificate. După cum este stabilit de sponsor, orice intrare care include obscenități, materiale inacceptabile, defăimează sau invadează drepturile de publicitate sau de confidențialitate ale oricărei persoane, vii sau decedate, sau care încalcă drepturile personale sau de proprietate ale oricărei terțe părți, drepturile de publicitate, vor fi descalificate. Intrări incomplete, ilizibile sau corupte sunt nule și nu vor fi acceptate. Se vor aplica timpul normal, taxa, conexiunea și tarifele de utilizare, dacă este cazul, percepute de furnizorul dvs. de servicii de internet. Pentru ca înregistrarea dvs. să fie validă, trebuie să confirmați citirea, acceptarea și acceptarea tuturor termenilor și condițiilor stabilite în prezentele reguli oficiale. Toate informațiile de intrare sunt supuse Politicii de confidențialitate a sponsorilor, www.SpaceFoundation.com/privacy.
  1. Selecția câștigătorilor
    • Înscrierile eligibile vor fi judecate de către reprezentanții desemnați ai sponsorilor (colectiv „ judecători ”). DAR REȚINEȚI CĂ POATE FI REVIZUITE PE BAZĂ RULANTĂ PE MÂNT CE SE PRIMIT Toate participările eligibile vor fi judecate de judecători, care vor selecta douăzeci și cinci (25) de câștigători, trei (3) din fiecare grupă de vârstă (vârste 3-4, vârste 5-6, vârste 7-8, vârste 9-10, 11-12 ani, 13-14 ani, 15-16 ani și 17-18 ani) și un câștigător al Premiului pentru realizarea fundației spațiale (fiecare „ câștigător ”). Înscrierile vor fi evaluate pe baza următoarelor criterii: (1) creativitate și originalitate, (2) calitate și execuție, (3) aderare la temă și (4) impresie generală.
  2. Premii:
    • Următoarele premii vor fi acordate participanților eligibili câștigători (fiecare „ câștigător ”):
      • Premii totale : Un total de douăzeci și cinci (25) de premii (fiecare un „ Premiu ”) vor fi acordate constând din: un (1) premiu (e) al Premiului pentru realizarea Fundației Spațiale, opt (8) premii pe primul loc, unul fiecare grupă de vârstă (fiecare „ Premiul pe primul loc ”), opt (8) premii pe locul II, câte unul în fiecare grupă de vârstă (fiecare „ Premiul pe locul II ”) și opt (8) premii pe locul al treilea, unul în fiecare grupă de vârstă (fiecare un „ Premiul III ”). Valoarea aproximativă cu amănuntul („ ARV”) Pentru toate premiile este de până la doisprezece sute (1.200,00 USD USD). Limitați un (1) premiu per participant eligibil. IMPORTANT: LIVRAREA NU POATE FI GARANTATĂ PENTRU TOATE ȚĂRILE ȘI / SAU STATE SAU PROVINCII DATORIA ADRESULUI DE LIVRARE INCOMPLETĂ OFERIT DE SPONSORUL PARTICIPANT; ȚARA, STATUL, SAU PROVINCIA DE TRANSPORT RESTRICȚII ȘI / SAU REGULAMENTE DE BLOCARE A LIVRĂRII. ÎN CURENT, NU SUNTEM PUTENI SĂ TRIMITEM TRANSPORTURI ÎN RUSIA DATOR RESTRICȚII.
      • Premiul pentru realizarea spațiului : un (1) Premiu pentru realizarea spațiului va fi acordat Participantului eligibil a cărui înregistrare primește cel mai mare scor, constând dintr-un set de artă, o panglică, o fotografie originală semnată de astronaut și un certificat. ARV-ul total pentru fiecare premiu pentru realizarea spațiului este de până la cincizeci de dolari (50 USD). IMPORTANT: LIVRAREA NU POATE FI GARANTATĂ PENTRU TOATE ȚĂRILE ȘI / SAU STATE SAU PROVINCII DATE DE ADRESA DE LIVRARE INCOMPLETĂ OFERITĂ DE PARTICIPANT; ȚARA, STATUL, SAU PROVINCIA DE TRANSPORT RESTRICȚII ȘI / SAU REGULAMENTE DE BLOCARE A LIVRĂRII. ÎN CURENT, NU SUNTEM PUTENI SĂ TRIMITEM EXPEDIȚII ÎN RUSIA DIN DOMENIUL RESTRICȚIILOR.
      • Premii pe primul loc : opt (8) premii pe primul loc vor fi acordate participantului eligibil a cărui înregistrare primește cel mai mare scor, constând dintr-un set de artă, o panglică și un certificat. Valoarea totală a ARV pentru fiecare premiu pentru realizarea spațiului este de până la cincizeci de dolari (50 USD). IMPORTANT: LIVRAREA NU POATE FI GARANTATĂ PENTRU TOATE ȚĂRILE ȘI / SAU STATE SAU PROVINCII DATORIA ADRESEI DE LIVRARE INCOMPLETE OFERITĂ DE PARTICIPANT; ȚARA, STATUL, SAU PROVINCIA DE TRANSPORT RESTRICȚII ȘI / SAU REGULAMENTE DE BLOCARE A LIVRĂRII. ÎN CURENT, NU SUNTEM PUTENI SĂ TRIMITEM EXPEDIȚII ÎN RUSIA DIN DOMENIUL RESTRICȚIILOR.
      • Premiile pe locul II : Opt (8) Premiile pe locul II vor fi acordate Participantului eligibil a cărui înregistrare primește cel mai mare scor, constând dintr-un set de artă, o panglică și un certificat. ARV-ul total pentru fiecare premiu pentru realizarea spațiului este de până la cincizeci de dolari (50 USD). IMPORTANT: LIVRAREA NU POATE FI GARANTATĂ PENTRU TOATE ȚĂRILE ȘI / SAU STATE SAU PROVINCII DATORIA ADRESEI DE LIVRARE INCOMPLETE OFERITĂ DE PARTICIPANT; ȚARA, STATUL, SAU PROVINCIA DE TRANSPORT RESTRICȚII ȘI / SAU REGULAMENTE DE BLOCARE A LIVRĂRII. ÎN CURENT, NU SUNTEM PUTENI SĂ TRIMITEM EXPEDIȚII ÎN RUSIA DIN DOMENIUL RESTRICȚIILOR.
      • Premiile pe locul trei : Opt (8) Premiile pe locul trei vor fi acordate Participantului eligibil a cărui înregistrare primește cel mai mare scor, constând dintr-un set de artă, o panglică și un certificat. ARV-ul total pentru fiecare premiu pentru realizarea spațiului este de până la cincizeci de dolari (50 USD). IMPORTANT: LIVRAREA NU POATE FI GARANTATĂ PENTRU TOATE ȚĂRILE ȘI / SAU STATELE SAU PROVINCII DATE DE ADRESA DE LIVRARE INCOMPLETĂ OFERITĂ DE PARTICIPANT; ȚARA, STATUL, SAU PROVINCIA DE TRANSPORT RESTRICȚII ȘI / SAU REGULAMENTE DE BLOCARE A LIVRĂRII. ÎN CURENT, NU SUNTEM PUTENI SĂ TRIMITEM TRANSPORTURI ÎN RUSIA DATOR RESTRICȚII.
  • Câștigătorii vor fi anunțați pe 22 aprilie 2021. Înscrierile câștigătorilor vor fi afișate la
    1. al 36-lea Simpozion Spațial, desfășurat în Colorado Springs, Colorado, SUA, în august 2021; și
    2. Sediul Fundației Spațiale și Centrul de descoperire, situat în Colorado Springs, Colorado, SUA.

8. Premiul Premiului

Toți potențialii Câștigători vor fi contactați prin adresa de e-mail furnizată de Profesor sau Tutor. Nerespectarea în timp util a notificării va duce la decăderea Premiului, a panglicii și a certificatului. Sponsorul va solicita și potențialul Câștigător este de acord să furnizeze o confirmare a permisiunii / consimțământului părinților, o declarație pe bază de eligibilitate și eliberare de răspundere / publicitate care să acopere probleme de eligibilitate, răspundere, publicitate, publicitate și apariție în mass-media, cu excepția cazului în care legea interzice. Un premiu nu va fi acordat până când nu vor fi colectate informațiile necesare și nu vor fi returnate toate formularele corect executate („ Verificare”). La finalizarea verificării, un potențial Câștigător va deveni Câștigător. Toate premiile vor fi livrate câștigătorilor la adresa furnizată în timpul verificării. Dacă un Premiu sau o porțiune din acesta nu poate fi acordat din niciun motiv, Sponsorul își rezervă dreptul de a înlocui un Premiu cu un alt Premiu de valoare egală sau mai mare. Fără transfer de premii. Se înțelege în mod expres că Sponsorul nu are nicio obligație față de niciun Câștigător în afară de cele prevăzute în prezentul document. Fiecare Câștigător este singurul responsabil pentru toate taxele și taxele federale, de stat și locale asociate cu primirea unui Premiu. În cazul în care legea federală, de stat sau locală impune sponsorului obligații de raportare fiscală sau de depunere care rezultă din participarea câștigătorului la concurs (inclusiv primirea câștigătorului și / sau utilizarea oricărui premiu), câștigătorul este de acord să furnizeze în timp util sponsorului orice informații care sunt în mod rezonabil necesare pentru ca sponsorul să se conformeze oricărei astfel de obligații de raportare sau depunere. IMPORTANT: LIVRAREA NU POATE FI GARANTATĂ PENTRU TOATE ȚĂRILE ȘI / SAU STATELE SAU PROVINCII DATE DE ADRESA DE LIVRARE INCOMPLETĂ OFERITĂ DE PARTICIPANT; ȚARA, STATUL, SAU PROVINCIA DE TRANSPORT RESTRICȚII ȘI / SAU REGULAMENTE DE BLOCARE A LIVRĂRII. ÎN CURENT, NU SUNTEM PUTENI SĂ TRIMITEM EXPEDIȚII ÎN RUSIA DATĂ DE RESTRICȚII.

9. Acordarea drepturilor

Fiecare Participant atribuie și transferă necondiționat toate drepturile, titlul, dobânda, revendicarea, ideile, conceptele, materialele protejate prin drepturi de autor și mărcile comerciale conținute în orice Înscriere trimisă în Concurs și orice drepturi, inclusiv „drepturi morale”, în orice Înscriere depusă în Concurs către sponsorul. Participantul atribuie și transferă necondiționat Sponsorului toate drepturile, titlul, dobânzile și / sau creanțele pe care le are acum sau pe care le poate avea în viitor la Înscrierea sa (inclusiv toate eseurile prezentate de Participant). Sponsorul are dreptul de a utiliza, atribui, modifica, edita, adapta, elimina și modifica electronic Intrarea Participantului, inclusiv, dar fără a se limita la, pentru drepturi morale, să apară în materiale promoționale și / sau comerciale, precum și să le reproducă , integral sau parțial, fără compensație sau consimțământ suplimentar din partea Participantului sau a oricărei terțe părți.

10. Limitări de răspundere și eliberare

Sponsorul nu își asumă nicio răspundere sau răspundere sau rezultă din participarea oricărui Participant eligibil sau încercarea de a participa la Concurs. Sponsorul nu este responsabil pentru eventuale erori tipografice la anunțarea vreunui premiu sau a prezentelor reguli oficiale. Toți participanții eligibili trebuie să aibă o adresă de e-mail validă. Sponsorul sau entitățile concursului nu își asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru probleme tehnice sau defecțiuni tehnice apărute în legătură cu oricare dintre următoarele evenimente care pot afecta funcționarea concursului: erori hardware sau software; computer defect, telefon, televizor, cablu, satelit, rețea, conectivitate electronică, fără fir sau la Internet sau alte probleme de comunicare online; erori sau limitări ale oricăror furnizori de servicii Internet, servere, gazde sau furnizori; zgârcit, amestecat, sau transmisii de date defecte; eșecul transmiterii sau primirii transmisiilor de e-mail; transmisii de e-mail pierdute, întârziate, întârziate sau interceptate; inaccesibilitatea site-ului în întregime sau parțial din orice motiv; congestii de trafic pe internet sau pe site; intervenția umană sau non-umană neautorizată a funcționării Concursului, inclusiv fără limitare, manipulare neautorizată, hacking, furt, virus, bug-uri, viermi; sau distrugerea oricărui aspect al Concursului sau pierderea, contorizarea greșită, direcția greșită, inaccesibilitatea sau indisponibilitatea unui cont utilizat în legătură cu Concursul. Participând la concurs, participanții eligibili sunt de acord să elibereze și să păstreze entitățile concursului inofensive de orice pretenții, daune sau răspunderi care decurg din sau legate de participarea participantului eligibil la concurs, inclusiv, fără limitare, orice utilizare sau utilizare incorectă a oricărui premiu. Acceptând un Premiu, Câștigătorul este de acord să elibereze și să mențină Sponsorul inofensiv pentru orice pierdere sau vătămare, inclusiv, fără limitare, orice vătămare corporală sau daune materiale rezultate din participarea la Concurs sau acceptarea sau utilizarea / utilizarea abuzivă a oricărui Premiu. Premiul poate fi considerat compensație pentru un câștigător și poate fi supus reținerii în conformitate cu practicile de salarizare ale sponsorului.

11. Eliberarea publicității

Participarea la concurs și / sau acceptarea unui premiu constituie permisiunea pentru sponsor de a utiliza, fără notificare sau alte despăgubiri, la nivel mondial și în perpetuitate, intrarea, fotografia, asemănarea, informațiile biografice, declarația și vocea participanților eligibili în orice și toate mijloacele de informare orice scop, inclusiv fără limitare, scopuri publicitare și promoționale, precum și în, pe sau în legătură cu site-ul web sau concursul sau alte promoții, iar participantul eligibil eliberează entitățile din concurs de orice răspundere cu privire la acesta (fiecare „ Comunicat publicitar ” ”).

12. Generalități

Participând, participanții eligibili sunt de acord cu aceste reguli oficiale și politica de confidențialitate a sponsorului, www.SpaceFoundation.com/privacy, care sunt finale și obligatorii din toate punctele de vedere. Premiile nerevendicate nu vor fi acordate. Câștigătorii trebuie să respecte toate cerințele și limitările asociate cu utilizarea oricărui premiu. Dacă, din orice motiv, Concursul nu este capabil să ruleze conform planificării, Sponsorul își rezervă dreptul, la discreția sa, de a anula, modifica sau suspenda Concursul.

13. Lista câștigătorilor / Cerere de reguli

Pentru numele câștigătorilor (prenumele, orașul și statul) sau regulile oficiale, trimiteți un plic ștampilat (rezidenții VT pot omite taxele de returnare) specificând „Regulile oficiale” sau „Lista câștigătorilor”, cu ștampilă până la 22 martie 2021 , către: Space Foundation, atenție: al zecelea concurs internațional de artă studențească, 4425 Arrowswest Drive, Colorado Springs, Colorado, 80907.

Niciun comentariu:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib